Opțiuni de Pariere la Baschet

Opțiunile de pariere la baschet se bazează în mare parte pe performanța echipei și nu pe rezultat. De exemplu, puteți pune un pariu pe favorit pentru a înscrie mai întâi 15 puncte, sau pe cel defavorizat pentru a înscrie mai mult decât favoritul. Echipa aleasă trebuie să acopere și spread-ul pentru a câștiga. Jocurile NBA sunt deosebit de populare pentru pariurile răspândite. Oddsmakers stabilesc un punct de referință total combinat. Dacă totalul va fi sub sau peste nivelul de referință depinde de dvs.

Pe lângă repartizarea obișnuită a punctelor, opțiunile de pariuri la baschet includ și pariuri bazate pe jucători, care implică prezicerea performanței unui anumit jucător. Puteți paria pe punctele unui jucător, recuperări, pase decisive și chiar lovituri de trei puncte reușite. De asemenea, puteți paria pe un jucător pentru a posta o performanță dublu-dublă sau triplu-dublă. Deși există întotdeauna riscuri, aceste tipuri de pariuri sunt de obicei foarte profitabile pentru cei cu experiență.

Pariurile futures sunt pariuri pe termen lung care prezic ce se va întâmpla în continuare în joc. Deși sunt mai dificil de plasat, plățile pot fi mari. De asemenea, puteți combina mai multe pariuri într-un singur bilet. Parlay-urile vă pot reduce costurile în timp ce vă cresc plățile, dar cresc și factorul de risc. Dacă doriți să obțineți profit, pariurile Parlay sunt o alegere excelentă. Avantajele acestui tip de pariu sunt multe.

Dacă aveți o idee bună despre cum va fi jocul, încercați un pariu teaser. Acest tip de pariu este conceput pentru a schimba diferența de puncte în favoarea ta în timpul jocului. Puteți plasa un pariu teaser pe spread-ul unei echipe sau totalul unei echipe sau pe câștigător. De obicei, pariul teaser necesită două jocuri pentru a fi jucate. Acest tip de pariu are o cotă mai mică decât celelalte pariuri.

Pariul peste/sub este o opțiune mai complicată. În acest caz, pariezi pe numărul de puncte dintr-un joc. În pariurile la baschet, puteți plasa pariuri pe peste/sub un joc. Puteți plasa pariuri pe over/under sau under/over, în funcție de cât de mult știți despre o anumită echipă. De asemenea, puteți paria pe totalurile din diferite sporturi.

Un alt tip de pariuri NBA este distribuirea punctelor. Acest pariu este o modalitate populară de a paria pe echipe. Implică adăugarea unui handicap echipei favorite, oferindu-i un dezavantaj pe care cel defavorizat trebuie să-l depășească. Acesta este cel mai obișnuit mod de a paria pe cei defavorizați. În ambele cazuri, favoritul trebuie să câștige cu cel puțin 21 de puncte pentru a acoperi handicapul. Alternativ, cel defavorizat trebuie să câștige cu cel puțin cinci puncte pentru a-l acoperi pe cel defavorizat.

Dacă sunteți în căutarea unor sfaturi pentru pariuri la baschet, ar trebui să consultați alegerile experților. Mulți experți NBA sunt dornici să vă ajute să pariați pe alegerile lor, așa că oferă sfaturi utile și informații esențiale. Aceste alegeri vă pot oferi, de asemenea, un avantaj față de cei defavorizați. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care nu au cunoștințe despre jocurile NBA. Dacă sunteți în căutarea unui profesionist care să vă ajute să decideți ce echipă să susțineți, vă puteți înscrie pentru un serviciu care oferă acest serviciu.