Tipuri de pariuri la baschet

Există mai multe tipuri de pariuri la baschet. Unul este câștigătorul jocului sau echipa cu cele mai mici cote. Cealaltă este o piață pe termen lung, care începe înainte de începerea sezonului și continuă până la sfârșitul sezonului. Multe case de pariuri le listează pe ambele ca finale. Toate aceste tipuri de pariuri au propriile lor avantaje și dezavantaje și toate pot fi profitabile. Pentru a afla mai multe despre fiecare dintre aceste tipuri de pariuri, continuați să citiți.

Un tip popular de pariuri la baschet este linia de bani. Acest tip este comun și pentru alte sporturi. Veți găsi, de asemenea, pe internet cele mai multe pronosticuri de pariuri la baschet pentru această piață. Casa de pariuri stabilește un număr, numit „peste/sub” pentru fiecare echipă, iar pariorii aleg numărul peste sau sub. În acest fel, își pot crește profitul dacă echipa lor preferată câștigă și au cea mai mică cretă. O notă secundară: numărul peste/sub este mic și implică un nivel ridicat de risc.

Există, de asemenea, tipuri mai avansate de pariuri la baschet. Acestea includ futures, multiple, teasers și pariuri cu propuneri. Tipul de multipli, cunoscut și sub denumirea de parlays, implică efectuarea unui pariu pe mai multe echipe. Deși riscul este mare, este posibil să faci o sută de dolari pariând pe două echipe în același joc. Cu toate acestea, acest tip de pariuri implică un risc ridicat și necesită selecții precise. Este o modalitate bună de a vă face o idee despre ceea ce este disponibil pe piață.

Un pariu secundar este un alt tip popular de pariu la baschet. Acest tip de pariu este cunoscut sub numele de linia de bani și este cel mai ușor de înțeles. Este cea mai simplă formă de pariuri la baschet. În acest caz, pariezi pe o singură echipă, care este cunoscută sub denumirea de punct spread. Plătește mai puțină cretă, dar oferă mai multă asigurare. Distribuția de puncte poate fi o alegere excelentă pentru pariorii la baschet, deoarece oferă mai puțină asigurare și mai puțină cretă.

Există două tipuri principale de pariuri la baschet. Acestea sunt linia monetară și diferența de puncte. Tipul de distribuire de puncte este cel mai comun tip de pariuri la baschet. În acest caz, poți paria pe o echipă și pe cealaltă cu cealaltă. Dacă pariezi pe o echipă, ar trebui să folosești handicapul de puncte. O echipă care se află la mai mult de zece puncte în spatele diferenței de puncte va câștiga jocul. Linia de bani este cel mai popular tip de pariu.

Dacă doriți să pariați pe un joc cu un total de puncte ridicat, puteți paria pe ambele echipe pentru a câștiga. Un punctaj de baschet este un pariu excelent pentru primele jocuri. Un joc cu un punct redus este cel mai bun pentru începători. Dacă sunteți un parior mai experimentat, puteți plasa un pariu pe over/under, dar cotele sunt de obicei foarte complicate. Acest pariu nu este pentru toată lumea, deoarece adesea nu merită timpul și efortul.